lauantai 13. lokakuuta 2012

Kohti unelmaelämää

Matka kohti unelmaelämää on virallisesti alkanut! Ja lisäksi minulla on oma blogi! Onnittelut molemmista itselleni!

Luin tänään alusta loppuun uuden ystäväni hienon noin vuoden mittaisen selviytymistarinan blogin muodossa ja innostuin itsekin vihdoinkin kirjoittamaan. En kuitenkaan päässyt alkua pidemmälle, kun yritin saada blogista sen näköistä, millaisena sen silmissäni näin. Muutaman tunnin työstin täydellistä visuaalista kokemusta, ilman yhtäkään merkityksellistä sanaa ja sain vain loppujen lopuksi muutaman harmaan hiuksen lisää ja roskakorista löytyvän poistetun sanattoman blogin. Kaiken kukkuraksi melkein myöhästyin tuon tekeleen vuoksi Spinning-tunnilta.

Nyt sitten uusi yritys, jossa panostan kuvituksen sijaan enemmän kirjoittamiseen.

Elän jännittävää vaihetta elämässäni ja haluan jakaa ajatuksiani ja kokemuksiani muiden kanssa.

Aloitin tällä viikolla vuoden mittaisen Life Coach -koulutuksen Valmentamossa. Kyllä on kivaa! Kolmen ensimmäisen koulupäivän jälkeen pää on aivan pyörällä. Niin paljon uusia ajatuksia, kysymyksiä, tunteita ja ystäviä, että kaikkea on vaikea sisäistää ja selittää :).

Kolmen päivän aikana olimme läsnä, kuuntelimme, tutustuimme toisiimme, harjoittelimme, rentouduimme (jos osasimme), nauroimme ja esitimme paljon kysymyksiä ja vastauksia. Tunnen itseni jo muuttuneeksi, mitäköhän minulle kuuluu vuoden päästä?

Näihin tunnelmiin on hyvä päättää ensimmäinen uunituore kirjoitukseni.

Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti