tiistai 30. lokakuuta 2012

Sisustusfiilistelyä ja pohdintaa

Tämä alla oleva asunto tuli mieleeni, kun yritän miettiä, miten uusisimme 7-vuotiaan pojan huoneen. Asunto oli reilu pari vuotta sitten esittelyssä Tilassa ja asunnossa oli kyllä kaikki mun makuun! Kyllä on hienoa. Ja jos joku tunnustaa asuvansa tässä asunnossa tai tunteen asunnon omistajan, niin en voi kuin onnitella hienosta mausta.

  
 Asuntoon voi käydä paremmin tutustumassa alla olevasta linkistä:

http://www.mtv3.fi/ohjelmat/sivusto2008.shtml/lifestyle/tila/ohjelma__kaunis_koti?1188058Poikamme huoneessa on tällä hetkellä Tapettitalon puputapetti, vanha pulpetti ja pieni  punainen lasten sänky. Nyt pitää tapetti uusia, vaihtaa sänky isompaan, pulpetti erilaiseen työpöytään ja lipaston tarrat uusia tai poistaa. Toki samalla voi mennä verhot, matto ja päiväpeitto vaihtoon, mutta ne on pikkujuttuja. Tapettiasia aiheuttaa eniten päänvaivaa, itsesiassa niin paljon, että asialle ei ole siksi tehty mitään vieläkään, vaikka ainakin vuoden asia on ollut harkinnassa. Huone on tapetoitu pojan ollessa puoli vuotias ja huonetta on jonkin verran päivitetty vuosien varrella. Alunperin huoneessa oli punainen pieni lipasto, värikäs lasten kalusto, erilaiset verhot ja matto, mutta nyt on aika poistaa puputkin seinältä.

 


2 kommenttia:

 1. Puputapetti vie omaan lapsuuteen. Mulla on ollut jotain samantyyppistä verhoina 70-luvulla. Tosi upea tapetti, mutta aikansa kutakin. Itse olen pitkään ihaillut sellaista mustavalkoista apinatapettia - tiedätkö kuosin? Tupu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka,

   juu, tiedän apinakuosin, ainakin luultavasti, sellaisia suht isoja apinoita tapetissa, eikö?

   Nina

   Poista