tiistai 23. lokakuuta 2012

Tyhjää tai sekamelskaa

En ole muutamaan päivään kirjoittanut tänne. Johtuu siitä, että päässä on tyhjää. Tai sitten siellä on sellainen ajatusten sekamelska ettei niitä voi sanoiksi pukea. Perjantaista asti olen kärsinyt edellisten lisäksi vaihtelevasta päänsärystä. Sekin tulee ja menee samalla tavalla kuin tyhjyys ja ajatukset.Kumman aikana särky tulee, sitä en vielä tiedä.

Olen yrittänyt pohtia miten voisi välttää iltaisin mieleen tulevat työajatukset, enkä ole vielä keksinyt keinoa tähän. Pohtimisen keskeyttää joka kerta sekamelska-ajatukset, kuten kaiken muunkin. Voi olla, että nykyisessä työssä ei nykyinen vapaa-ajan määrä riitä irtaantumaan työajatuksista. Vaikka kuinka päättäisin, etten ajattele töitä, aina joku ajatus putkahtaa mieleen. Asia ei välttämättä ole sellainen mikä painaa mieltä tai stressaa, se on vain asia.

Tyhjyys ottaa vallan ajatuksista usein silloin, kun yritän miettiä, mitä haluan tehdä ja mitä aion tehdä. Nyt siis pitää enää saada asiat järjestykseen: tyhjyys siihen vapaa-ajan hetkeen, kun työasiat pulpahtaa mieleen ja sekamelska ideointi tuohon tekemisen suunnittelun avuksi.

Viime yönä muuten näin unta, että olin katsomassa HPK-Kalpa jääkiekko-ottelua ja tein Kalpalle kaksi maalia! Mies taas huusi viime yönä unissaan "Fuck", varmaan oli kateellinen mun hienoille maaleille :) Tosielämässä aloitin tänään palaverin kysymällä, että voinko vähentää vaatetusta.Vasta kysymyksen esitettyäni tajusin, että kaikki muut osallistujat olivatkin miehiä.


Nina

2 kommenttia:

 1. Miten vaatteiden vähennys meni?
  Ajatusten sekamelska on niin tuttua, hiukan helpotti, kun vaihtui hommat, mutta en tiedä olenko tyytyväinen.
  Onnistuisikohan se työnohjaus muilla? Auttaisikohan se ajatusten sekamelskaan? Auttaisiko siihen, ettei tarvitsisi iltaisin miettiä työasioita?
  Lisää kysymyksiä, pahoittelut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatteiden vähennys meni hyvin. En sentään ihan ilkosilleen heittäytynyt :) Vähennetyt vaatteet tosin jäi sinne neuvottelutilaan. Tuohon työasioiden ajatteluun varmasti auttaa työpaikan vaihto, ainakin hetkeksi.

   Poista