maanantai 19. marraskuuta 2012

Kuka olen

"Ihmiset ovat unohtaneet keitä he ovat tai mistä he pitävät, mikä saa heidät nauramaan. Nykypäivän kiireet ja ulkopuolelta tulevat vaatimukset saavat meidät herkästi unohtamaan itsemme. Jossain kohtaa tulee herätys, että ei tunne enää itseään. Ei tiedä mitä haluaa." Näin luki erään Life Coachin nettisivuilla.

Minäkään en tunne itseäni. Life Coach -koulutuksessa pohdimme paljon unelmiamme ja sitä, mitä haluamme tehdä. Usein herää kysymys, entä jos en haluakaan mitään erityisesti, entä jos en olekaan mistään erityisen kiinnostunut. Olen hiukan kateellinen ihmisille, jotka tuntevat palavaa intohimoa jotain asiaa kohtaan. Itse en ole tuota päässyt kokemaan vielä.

Varsinkin viime viikolla, sairaslomalla ollessani oli aikaa pohtia kokonaisvaltaisesti omaa elämää. Olen myös lueskellut The Secret -kirjaa. Kirjan mukaan kaikki, mitä todella haluaa ja mihin uskoo, on mahdollista saavuttaa. Entäpä, jos ei vielä tiedä, mitä haluaa? Itse olen kaivellut jonkin verran menneisyyttäni ja yrittänyt löytää asioita, mitkä ovat saaneet minut syttymään. Olen myös tajunnut, että ainakin omassa elämässäni asiat joita olen ihan aidon oikeasti halunnut, ovat toteutuneet. Silti on välillä olo kuin joku muu olisi elänyt elämääni. Jokohan nyt olisi aika muuttua täysin sisäisesti ohjautuvaksi?

Ensimmäisenä koulupäivänä kirjoitimme unelma-elämästä, siis omasta elämästä sellaisena, kun näkee ja haluaa sen olevan vuoden kuluttua. Jo nyt kahden koulutuskerran jälkeen haluan muuttaa unelma-elämäni käsikirjoitusta. Ensimmäinen unelma elämä -kirjoitukseni  oli sellainen mikä todennäköisesti pitääkin paikkansa vuoden päästä. Nyt haluan kertoa ainakin kahdella aiemmin kirjoittamani unelmat. Uskallan väittää, että joku muukin life coach -valmennuksessa tai valmennuskoulussa käynyt on kokenut saman :)

Tässä vielä mainio sarjakuva, jonka sain juuri ystävältä facebookin kautta:

 

Leppoisaa maanantai-ehtoota kaikille!

Nina

1 kommentti:

  1. Haasteena saada nujerrettua turhat kiireet ja ulkopuolelta tulevat vaatimukset. Pystyn varmaan siihen, jos sinäkin pystyt. -Tupu

    VastaaPoista