keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Oma matka

Olen kuluneen viikon aikana tehnyt  esityksiä Power Pointilla. Kun aloitin esitysten teon, aloin vaistomaisesti tehdä "virallista" kansilehteä, siis sellaista, missä on tekijän nimi, päivämäärä ja aihe, kuten töissäkin olen aina tehnyt. Sitten tajusin, että eihän tätä tarvitsekaan tehdä työpaikan sääntöjen mukaan vaan voin tehdä kaiken juuri niin kuin itse haluan.

Eilen tein lyhyen matkan menneeseen ja kertasin, mitä sitä onkaan tullut tehtyä. Kirjoitin muutamalla rivillä tapahtuneita muistiin ja koska luova olotila otti taas niskalenkin, aloin väkertää Powerpointiin esitystä, joka kuvaisi kulunutta aikaa. Kun tällainen luova olotila iskee päälle, ei siinä tule katsottua juurikaan kelloa. Pääsin siis eilen melkoisen myöhään nukkumaan. Jossain vaiheessa mietin, että pitää lopettaa, koska en tee mitään tärkeää. Onneksi mieli muuttui ja jatkoin puurtamista. Mikäs sen tärkeämpää, kuin tehdä jotain, mistä itse pitää.


Tekemässäni esityksessä on kaksi kuvaa, alempi kuva kuvaa olotilaani noin vuosi sitten ja ylempi fiilistä tällä hetkellä ja tulevaisuudessa. Sanat esitykseen olen ottanut koulumateriaalien mukana saamastani tunneasteikosta (lähde: Pyydä niin saat - Esther ja Jerry Hicks). Aluksi etsin tunneasteikosta tunteita, mitkä kuvasivat parhaiten olotilaani aiemmin ja niitä, mitkä kuvaavat sitä nyt, mutta huomasinkin, että olen käynyt läpi koko tunneasteikon kirjon. Vasemmalla pystyssä on aikaväli siitä kun kävin koulun infossa siihen kun olin viimeistä päivää töissä.

Enpä olisi vielä 7.8. uskonut, mitä on tulossa. Tämä matka osoittaa hyvin sen, kuinka paljon muutoksia mahtuu lyhyeen aikaan. Tässä alla vielä yksi sivu eilen väsämäästäni esityksestä.


 Loppuviikko meneekin taas koulun penkillä luovuuden parissa.

Hyvää yötä!

Nina
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti