tiistai 26. maaliskuuta 2013

Isoja värikkäitä persoonia haussa!

Täydellistä työpaikkaa ja tehtävää itselleni laatiessa ja luodessa olen pohtinut ja tutkinut asioita monelta kantilta. Olen miettinyt vahvuuksiani, millaista työpäivää haluan tehdä, millainen on juuri oikeanlainen päivärytmi minulle jne jne. Tuli tehtyä oikeaa tekemisen suuntaa miettiessä uratestikin netissä. Hauska tulos, nimittäin kuvaus osui ja upposi täysin.

"Murros on sinulle aina uusi mahdollisuus. Siksi suosit joustavaa, spontaania ja alati liikkeessä olevaa ympäristöä. Olet sydämellisen innostunut muutoksen äärellä ja suunnittelet mielelläsi tulevaa, uutta ja uskot jatkuvaan kehitykseen. Paremmin tekemiseen. Jos vaan kiinnostut jostain askareestasi tai projektistasi, menet vaikka läpi harmaan kiven. Sinua on silloin vaikea lannistaa. Teet mielelläsi yhteistyötä työkavereiden kanssa iloisessa, idearikkaassa ja luovassa työympäristössä. Arvostat avoimuutta ja ystävällisyyttä ja olet parhaimmillasi työskennellessäsi värikkäiden, isojen persoonien kanssa. Saatat hieman pitkästyä, jos et saa tarpeeksi vaihtelua ja uusia haasteita työssäsi.

Ihanneorganisaatiosi antaa sinulle todella paljon itsenäisyyttä, korostaa uusien asioiden merkitystä ja rohkaisee luovaan kokeilunhaluun. Työskentelet parhaiten itsenäisten ihmisten kanssa, jotka –kuten sinäkin– arvostavat suoria keskusteluita ja avointa ajatusten vaihtoa. Pidät siitä, että johdon näkemykset ja suuntaviivat ovat joustavia. Nautit uusista ja monimutkaisista tehtävistä sillä janoat tasaisin väliajoin haasteita, sekä säännöllistä palkitsemista halukkuudestasi ottaa riskejä. Pidät eniten projekteista, joissa töitä pannaan alulle, muutetaan tai organisoidaan uudelleen, sillä näissä paikoissa piilee aina uuden alku tai toisin tekemisen mahdollisuus."

Koko alkuvuoden olen myös miettinyt mahdollisen tulevan yritykseni nimeä. Yksi hyvä oli jo mielesssä, mutta yhtäkkiä nimi alkoikin tuntua "ei niin hyvältä". Naapurin rouvan kanssa viikonloppuna kahvitellessa ja askarrellessa keksittiin, että nimen keksimisessä voisi käyttää Alphapet-peliä hyväksi. Tänään sitten ryhdyinkin tuumasta toimeen ja lajittelin erikseen vokaalit ja konsonantit. Tämän jälkeen nostin sokkona kirjaimia 3 molemmista kasoista. Kokeilin myös järjestää kirjaimet sokkona. Hauskoja vaihtoehtoja ainakin sain tällä tavalla. Ja jos näin ei heti yrityksen nimi tule mieleen, niin voihan tällä tavalla keksiä vaikkapa lapselle tai kotieläimelle nimen, tai vaikkapa tehdä viikon ruokalista. :D


Innovatiivista tiistai-iltapäivää myös muillekin!

Nina

2 kommenttia:

  1. Eikö pelistäkään tullut mitään hyviä tarjolle?

    KIIIIIIITOS kirveenongintatalkoista!!! Minähän olin jo oikeastaan plan b ja c parissa eilisillalla. Keskustelusta kehkeytynyt vaihtoehto oli sellainen, joka ihmetytti "rahoittajaakin", ettei sillekään ollut tullut se aiemmin mieleen! Ja tuo sanoi minulle puhelun lopuksi, että "sun äänikin kuulostaa niin kivalta" verraten kai siihen lyötyyn versioon, jonka kanssa eilen puhui puhulimessa.

    VastaaPoista
  2. Ei oo vielä kirjaimistakaan pompannut se oikea vastaan. Kiitos vaan itsellesi talkoista. Ja sinähän sen rahoittajallekin mielenrauhaa tuovan rahoituskuvion keksit :D

    VastaaPoista