torstai 25. huhtikuuta 2013

Lihamyllyssä myllerrystä

Tällä viikolla olen taas ollut elämän suurten kysymysten äärellä. Poikkeuksena aiempiin vastaaviin tilanteisiin on ollut se, että vaikka olenkin pahimmillani ollut lihamyllyn myllytyksessä oikein kunnon teholla, ei olo ole ollut toivoton vaan pikemminkin päinvastoin: koko ajan olen tiennyt, että kohta pääsen pois täältä ja entistä ehompana.

Tänään aloin sitten piirtää ja askarrella kuluvan viikon tuntemuksia ja kylläpäs oli vapauttavaa! En tehnyt työstäni julkistamiskelpoista versiota, joten en sitä tänne laita. Aloitin piirtämällä muistoja lapsuudesta. Sitten hyppäsin tietokoneelle ja kaivelin netistä muutaman aiheeseen sopivan kuvan ja biisin sanat. Seuraavaksi silppusin pari aikakausilehteä (lopulta otin silpuista käyttöön vain yhden leikkaamani sanan). Lopulta tietenkin kuvasin tekeleeni ja tein sen avulla Powerpointin. Powerpointin pääväri oli aluksi musta, mutta se muuttuikin matkan varrella oikein raikkaan sinivihreäksi.

Suosittelen myös muille vastaavaa, jos joku asia ahdistaa. Tosin: aloitin työstön aamupäivällä johonkin aikaan ja huomasin klo 13, että aika on rientänyt :D. Unohdin syömiset, peseytymiset ja kaiken muun, mutta tulipahan asia käsiteltyä ja heitettyä samalla muistojen romukoppaan.

Aurinkoista torstaita!

Nina

2 kommenttia:

  1. Well done, sisko! Siinä se sitten selvisikin.. :) Taidan käydä ostamassa maalauskankaita.

    VastaaPoista
  2. Suosittelen ehdottomasti Rouva Pinkkinen!

    VastaaPoista