sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Paketti kasassa

Koulussa opiskelimme tällä viikolla ryhmävalmennuksia ja esiintymistaitoa. Lisäksi torstai-iltana oli vapaaehtoinen rinnakkaiskurssin oppilaan pitämä taloustaito-valmennus. Siinä saimme perehtyä mm. kirjanpidon, verotuksen ja yrityksen perustamisen saloihin.

Kuluneet koulupäivät olivat todella arvokkaat. Ryhmävalmennukset ja niiden suunnittelu sujuu ihan tosta noin vaan saamillamme opeilla. Esiintymistaidon kurssin ansiosta esiintyminenkin on taas entistä varmemmalla pohjalla. Nyt alkaa pikkuhiljaa olla paketti kasassa koulun puolesta. Toukokuussa perehdymme vielä työhyvinvointiin ja kesäkuussa vielä mm. oman valmennusyrityksen perustamiseen. Loppuaika meneekin sitten enemmän tai vähemmän kerratessa ja harjoitellessa.

Jos alkaa koulun osaltakin olla paketti kasassa, niin näin on myös oman elämäni osalta :) Alkuvuodesta oon muistellut menneitä, perehtynyt lapsuudesta tulleisiin tunnelukkoihin ja harjoitellut niistä eroonpääsyä. Lisäksi olen perehtynyt ominaisvahvuuksiini ja miettinyt, mitä ihan oikeasti haluan tehdä. Ei ehkä kaikista kevyin alkuvuosi, mutta erilainen edellisiin verrattuna ja todella mielenkiintoinen!


Mukavaa sunnuntai-päivää kaikille!

Nina
1 kommentti: