maanantai 29. huhtikuuta 2013

Työjuttuja vapun kunniaksi

Tämäkin viikko alkaa ja etenee itseäni kehittäen. Jännä, etten ole aiemmin ajatellut, siis ennen kuin aloitin Life Coach -opinnot, kuinka paljon helpompaa ja kiinnostavampaa elämä (sisältäen myös työelämän) on, kun omat kiinnostuksen kohteet, vahvuudet ja ei niin kiinnostavat asiat on selvillä. Ja kuinka mielenkiintoista onkaan oman elämän "tönkiminen".

Koska tällä viikolla on työväenjuhla, aion panostaa työjuttujen miettimiseen. Nyt pohdin omaa tulevaa työtäni, mitä siltä tahdon ja vähän mietin myös sitä, mitä en siitä tahdo. Olen saanut jo muotoiltua mielenkiintoni neljään eri osa-alueeseen eli yhteensä neljä asiaa, mistä haluan, että uusi työni muodostuu. Tässä vaiheessa nuo neljä sanaa ovat niin ympäripyöreitä, että ne sopii melkein mihin tahansa ammattiin tai ainakin kovin moneen. Joten pientä työstöä vielä on edessä. Haluan myös tulevassa työssäni saada yhdistettyä kaikki nuo neljä asiaa ja juuri se on kaikista vaikein asia tässä vaiheessa.

Mietin myös, millä mallilla oma elämä kokonaisuudessaan pitää olla, että voin aloittaa unelmieni työn. Vapun jälkeen jatkan neljän tukisanan avulla työnkuvan avaamista ja mietin, mitä edellisissä töissäni on ollut sellaista, mitä en enää halua mukaan uuteen työhön.

Valmennuksissa olen muuten huomannut, että asiakkailla on usein samat aiheet samaan aikaan ja usein aihe on sama, mitä itse työstän. Tälle viikolle olen sopinut pari valmennusta, saa nähdä, onko aiheet työhön liittyviä :) Tosin, olen miettinyt, että voi olla myös niin päin, että kun asiakkailla on joku tietty aihe, alan itsekin miettiä, millä mallilla asia omassa elämässäni on.

Hauskaa vappua kaikille!

NinaEi kommentteja:

Lähetä kommentti