lauantai 12. tammikuuta 2013

Henkisen kasvun vuosi?

Alkanut uusi vuosi on ollut ihan huippua! Todellista henkistä kasvua koko alku vuosi (ja vähän fyysistäkin lomalla tulleiden parin lisäkilon muodossa).

Joulukuun koulupäivien jälkeen olin päässyt itseni kanssa jonkinlaiseen tasapainoon ja olin oppinut käsittelemään omia tunteitani hyvin. Kun arki koitti koulupäivien jälkeen, entinen minä otti taas niskaotteen elämästä. Suurien myllerrysten jälkeen töissä jäin kolmen viikon  lomalle. Loma sisälsi kaksi viikkoa Aasian lämmössä ja muutaman  koulupäivän koti-Suomessa. Loma tuli täydelliseen "saumaan" ja kaikki on sujunut hienosti.

Ekaa kertaa nyt tammikuun koulupäivien jälkeen en ollutkaan niin innoissani kaikesta kuin aiempien koulupäivien jälkeen. Ehkäpä sekin fiilis kuuluu tähän prosessiin. Tosin osasyyllinen innostumattomuuteeni on aivan varmasti aikaeron aiheuttama väsymys. Varmasti yksi syy innostuksen puuttumiseen on myös se, että menin kouluun lomalla, eli koulupäiviä ei tällä kertaa edeltänytkään työrupeama, kuten aiemmin on ollut. Vaikka koulut ei aiheuttanut tällä kertaa huippufiilistä, opin taas itsestäni ja elämästä ja muista ihmisistä vaikka mitä asioita lisää.


Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti