torstai 11. heinäkuuta 2013

Töitä tarjolla

Sain työpaikkatarjouksen, tai pikemminkin työnhakutarjouksen. Olen joskus kauan sitten hakenut töitä yhden rekryfirman kautta ja he ovat silloin kysyneet, että saavatko olla jatkossa yhteydessä, jos tulee paikkoja vastaan, johon sopisin. Nyt he sitten soittivat, kertoivat avoimesta paikasta ja pyysivät minua lähettämään päivitetyn CV:n. Olin hiukan hämilläni koko puhelun ajan, mutta lähetin kuitenkin pyynnöstä CV:n ja sanoin, että voin tulla haastatteluun, jos kutsutaan. Puhelun jälkeisenä päivänä sain kuitenkin sähköpostin: "Kiitän kiinnostuksestasi avoinna ollutta positiota kohtaan. Sinulla löytyi hyvää osaamista tehtävään liittyen, mutta valitettavasti et ole enää mukana prosessissa tässä vaiheessa." Ehdin olla mukana hakuprosessissa melkein vuorokauden. :)

Outoa tässä koko hommassa on se, että oikeasti innostuin hetkeksi paikasta. Työ ei ollut kokonaisuudessaan lähellekään täydellistä työtä tai edes sellaista, mistä aidosti kiinnostuisin. Todennäköisesti innostuin siksi, että tunsin oloni hyväksytyksi ja hyväksi tyypiksi? Rekryfirman edustaja lausui aika paljon ylistyssanoja osaamisestani puhelun aikana.

Sattumaa, että tällainen työaiheinen juttu tuli juuri heinäkuussa, jonka piti olla lomakuukausi, ilman työajatuksia. Tästä sitten poiki myös työunet :) Näin viime yönä unta, että jouduin palaamaan edelliseen työhöni ja vielä ilman korvausta. Kävin unessa vielä ihmettelemässä ylimmälle johtajalle, että miksi käsketään takaisin, vaikka oon jo saanut lopputilin ja todistuksen. Vastaus oli, että tilanne nyt vaati sen ja siksi on tultava, eikä kestä kun pari kuukautta. Ei siinä sitten auttanut muu kuin paiskia töitä oikein urakalla vaikka väsytti ihan vietävästi.


Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti